Minke Boxma

Praktische info

Wat leuk dat je overweegt om een werk van mij aan te schaffen! Spannend ook wel. Er zijn wat dingen die je misschien even wilt overwegen:

Kunst kopen doe je natuurlijk op zijn best wanneer je deze in het echt hebt kunnen zien. Dat kan tijdens afwezigheid van een expositie, bij mij thuis in Susteren, Limburg. Alleen op afspraak. Voordeel is dan ook dat je jouw nieuw verworven kunstwerk meteen kunt meenemen. Kopen via deze site kan ook, maar bedenk zelf dan ook hoe het werk bij jou komt. Woon je op de route Limburg-Eindhoven of Limburg-Drenthe kan ik het wel meenemen. Elkaar ergens halverwege ontmoeten zou b.v. ook kunnen. Een andere optie is dat ik het naar je verstuur; kosten koper. 

Mijn prijzen bepaal ik volgens een in de kunstwereld bekende regel, zoals die op deze website staat beschreven. Kort en bondig: Het totaal van het aantal centimeters in lengte + de centimeters in breedte X de factor. Tekeningen de helft daarvan. En deze berekening is van vóór de inflatie.
Bof jij even!

Werk dat is gemaakt op de academie, met suggesties van de docent, geef ik een factor 2. Zelfstandig gemaakt werk, factor 3.