Minke Boxma

Onderstaande werken zijn gemaakt op de kunstacademie, in opdracht van de docent. De docent heeft zeker wel mondelinge ondersteuning aangeboden bij het bereiken van enig aannemelijk resultaat, maar desondanks zijn de werken zo 'eigen' in het algehele maakproces, dat ik ze met zuiver geweten aanbied als door mijzelf gemaakte eigen werken!

Japanse esdoorn

Momenteel de klapper van mijn collectie, al zeg ik het zelf, dus ik open er meteen mijn presentatie mee. Helemaal zelf verzonnen en gemaakt, thuis.

Olieverf en een onderwerk van acryl op canvas. Voorzien van vernis. De afmetingen zijn 1 meter bij 1 meter. Jawel, rood! Wie durft?

prijs op aanvraag
  •  
Meisje in kimono

Gemaakt voor een wedstrijd van het tv-programma 'Het geheim van de meester'. Een werkstuk maken in de stijl van één van de kunstwerken, die besproken zijn. Ik koos voor 'Het meisje in witte kimono' van Breitner. Eén van mijn kinderen trok mijn eigen bijna witte kimono aan, liet zich opzij op het bed vallen en was zo mijn model. Niet gewonnen; het haalde zelfs niet de uitzending...

Helemaal zelf verzonnen en gemaakt, maar vanwege een krom staand randje van het paneel valt deze in factor 2 en niet in 3.

Olieverf op canvas; vernis. 50 X 60 cm

€ 220
Glaasjes

Olieverf op canvas en vernis. De zachtroze onderlaag is acrylverf. 90cm X 70 cm. Voor boven de bar?

€ 320
Fris groen kreupelhout-bos

Gevat net na een regenbui, tijdens een vakantie in Schotland. Olieverf op canvas met vernis. 70 X 50 cm.

€ 240
Hortensia

Eén van mijn favoriete bloemen, neergezet in pointillisme-techniek met acrylverf op canvas-board en afgewerkt met vernis. Het paneeltje is 30 X24 groot.

Ik reken dit tot factor 1:

€ 54
Spiegeling van een zwaan

Olieverf op canvas-board en afgewerkt met vernis. Het paneeltje is 40 X40 groot.

Ik reken dit tot factor 1:

€ 80
Spiegeling van een vrachtschip in het water

Olieverf op canvas-board en afgewerkt met vernis. Het paneeltje is 40 X 30 groot.

Ik reken dit tot factor 1:

€ 70
Drieluik 

3 maal een stilleven in vogelperspectief. Elk canvasje is 40 bij 40 cm en door de vierkante vormen zijn ze heel creatief op te hangen. Wat dacht je van in een ruit. Olieverf op canvas met vernis.

€420 voor het complete drieluik 

Vierluik; Het mannetje met het krijtje

Tekenpen met zwarte inkt en wit krijt op bruin papier van A-4 formaat. De tekeningen werden, speciaal voor een tentoonstelling ingelijst door een professioneel lijstenmaker met een zwarte passepartout, ontspiegelend en beschermend glas in een aluminium lijst. Elk paneel is 30 bij 41 cm groot.

€250 voor het complete vierluik met lijsten 

Het mannetje met het krijtje creëert zijn eigen wereld. Een beetje dromerig en een beetje occult. Wees als het mannetje met het krijtje en teken je eigen wereld. En laat het er eentje zijn die aangenaam voor je is en goed voor je werkt.