Minke Boxma

Verkoop voor een goed doel

Voor een prikkie een echte nep Monet aan je muur! Doe een bod!

Een drietal werken die ik heb gemaakt in het eerste jaar van de kunstacademie. Je kunt heel veel leren door het kopiëren van goede voorbeelden en welke voorbeelden zijn er beter dan de meesterstukken van de 'uitvinder' van het impressionisme himself; Claude Monet!!!

Dit zijn amateuristische kopieën; zeker niet exact, maar wel met waanzinnig veel enthousiasme gemaakt. Alle drie op canvas panelen van 80 bij 60 cm. Acrylverf met vernis. Je kunt ze gewoon met een sopje schoonmaken. Dat doen ze je in het Musée des Impressionist' niet na!

Ze worden verkocht voor elk aannemelijk bod. Veel zijn ze niet waard; ik zou bijna zeggen: Elk bod boven de 50 euro wordt niet serieus genomen, maar dan denk ik weer aan het goede doel... 

De opbrengst gaat namelijk naar de GeboorteBewegingDe GeboorteBeweging zet zich in voor de rechten van ouders tijdens zwangerschap en bevalling in de Nederlandse geboortezorg. Dat vind ik heel belangrijk. 

Jij doet mij een redelijk bod voor 1 of meerdere schilderijen op deze pagina. Vervolgens ga ik daar mee akkoord. Dat bedrag maak je over naar de GeboorteBeweging, b.v. via deze link Doneren – Geboortebeweging en je stuurt mij een bewijsje d.m.v. b.v. een screenshot. En dan is het schilderij van jou!

De eventuele verzendkosten betaal je wel aan mij.

Beschrijf even welke je wil. De bovenste heet 'Pad langs de wijnstokken in Argenteuil'. Die daar onder heet '(impressie van de) Opkomende  zon'. Die hier naast heet 'Populieren op de Epte'. 

Ze zijn allemaal gesigneerd met mijn eigen naam.